Retourbeleid

Retourbeleid - 1000 en 1 nacht

1. Herroepingsrecht

1.1 Klanten van 1000 en 1 nacht hebben het recht om hun bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren.

1.2 Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, dient de klant 1000 en 1 nacht via e-mail op de hoogte te stellen van het besluit de aankoop te annuleren. Dit kan door een e-mail te sturen naar [e-mailadres] met vermelding van het ordernummer.

2. Voorwaarden voor Retourzendingen

2.1 De geretourneerde producten moeten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Artikelen die zijn gebruikt of beschadigd, komen niet in aanmerking voor retour.

2.2 De klant dient de retourzending te voorzien van een kopie van de originele factuur of een ander bewijs van aankoop.

2.3 Producten die op maat zijn gemaakt of speciaal zijn besteld, kunnen niet worden geretourneerd, tenzij deze defect of beschadigd zijn bij ontvangst.

3. Kosten van Retourzending

3.1 De kosten voor het retourneren van producten zijn voor rekening van de klant. 1000 en 1 nacht vergoedt geen verzendkosten, tenzij het geleverde product defect of verkeerd geleverd is.

3.2 In geval van een defect of verkeerd geleverd product, dient de klant contact op te nemen met de klantenservice van 1000 en 1 nacht via info@1000en1nacht.nl voor verdere instructies en ontvangt de klant een verzendlabel voor de kosteloze retourzending.

4. Verwerking van Retouren

4.1 Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde producten, zal 1000 en 1 nacht binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugbetalen, mits de retourzending voldoet aan de voorwaarden zoals vermeld in artikel 2.

4.2 De terugbetaling zal plaatsvinden via dezelfde betaalmethode die door de klant is gebruikt bij de oorspronkelijke aankoop, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen.

5. Uitzonderingen

5.1 Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die:

  • Snel kunnen bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
  • Om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd indien de verzegeling is verbroken (bijv. cosmetica, ondergoed).
  • Audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

5.2 Cadeaubonnen en digitale producten kunnen niet worden geretourneerd of ingewisseld voor geld.

6. Klantenservice

6.1 Voor vragen over ons retourbeleid of voor het melden van een retour, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [e-mailadres] of telefonisch via [telefoonnummer].

6.2 Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van [tijdstip] tot [tijdstip].

7. Wijzigingen Retourbeleid

7.1 1000 en 1 nacht behoudt zich het recht voor om dit retourbeleid te allen tijde te wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd en treden in werking op het aangekondigde tijdstip.

7.2 Indien de klant een wijziging in het retourbeleid niet wil accepteren, kan hij tot de datum waarop de nieuwe voorwaarden van kracht worden de overeenkomst beëindigen door het product te retourneren volgens de bestaande voorwaarden.