Mozaïek tafel op maat

Dus je hebt interesse in een (Mozaïek) tafel, maar kan hem net niet in de kleuren of maat vinden die je zoekt? Dat is geen probleem, want op deze pagina vertellen we alles wat je moet weten! Bereid je voor op een hoop informatie! 😛

De maat

Naar welke maat tafel ben je op zoek? Wij kunnen ronde tafels leveren met een diamater van maximaal 140 cm, rechthoekige tafels met een maximale afmeting van 200 cm x120 cm en vierkante tafels van maximaal 120 cm x 120 cm.

Vorm

Wat is jouw voorkeur qua vorm? In deze vormen kunnen we het leveren:

  • Rond
  • Vierkant
  • Rechthoekig
  • Rechthoekig (afgerond)
  • Ovaal

Patroon

Over het algemeen wordt gewerkt met een vrij simpel patroon (Afbeelding A), maar er zijn ook andere (complexe) patronen beschikbaar (Afbeelding B).

Verzendwijze

Wij verzenden onze mozaïek tafels zelf, om u te verzekeren van de kwaliteit van het transport en om een specifiek tijdstip met u te communiceren. De tafel wordt door ons geleverd en netjes op zijn plek gezet. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn €0,50 per km vanaf het winkel adres (De Korenbrugstraat 2-4 te ‘s-Hertogenbosch) tot uw adres en weer terug (20 km heen, 20 km terug, 40 km totaal x €0,50 = €20.

Materiaal

De mozaïeksteentjes die zijn ingelegd zijn gemaakt van aardewerk, Het voegsel is van cement.

Onderstel

Het onderstel is hand gemaakt van smeedijzer en vervolgens met zwarte lak bijgekleurd. Ook in het onderstel is een sierlijk patroon zichtbaar en deze is al in de prijs bijgerekend.
Bestaande uit 2 delen:

  • Poten
  • Ring

Het tafelblad wordt los op het onderstel gelegd en word door zijn eigen gewicht stevig gevestigd. Heb je een eigen onderstel? Prima! Laat dan weten dat je alleen het tafelblad nodig hebt en dan trekken wij de kosten van het onderstel af van de totaalprijs.

Stoelen

Stoelen worden niet bijgeleverd, maar zijn wel los verkrijgbaar. Neem een kijkje in onze catalogus of kom langs in de winkel om je te oriënteren 🙂 .